Uh la la

Efter två veckors härlig semester är jag nu på plats bakom skärmen igen. Även Tessan är på plats efter sex veckors scenograferande i djungeln. Jag har fått höra den ena tokiga berättelsen efter den andra och skrattat i princip ihjäl mig. Hon får berätta mer om detta själv.

Jag är lite smått förälskad i dessa små karameller i keramik tillverkade av danska Uh la la Ceramics. Kan liksom inte få nog av dom. Kanske ska ta och införskaffa mig en ask helt enkelt. Fast jag vill ju typ ha alla...Hmm. Jag vet att Anna är lika förtjust i dessa som jag för ni har väl inte missat att hon har fått en egen sida i Plaza Interiör?! ANNAS VÄRLD heter sidan där hon berättar vad hon går igång på just nu, bl.a. Uh la las askar. Det får ni inte missa, en toppensida helt enkelt!

Mr Moon


Finaste månen formgiven av Berlinbaserade illustratören Martin Krusche, finns i Mokkasins webbshop för fjuttiga 199 kr.


High-five
Fina trähänder från Hay, finns bland annat på Artilleriet. Jag vill ha. eller jag SKA ha.

Premiär!

På torsdag den 15 december öppnar duktiga stylisten Lotta Agaton sin egen shop i anslutning till sitt kontor på Rådmansgatan 17. Butiken kommer att vara öppen torsdagar mellan kl 12 och 20. Jag vill hänga på låset, det ser fantastiskt fint ut av bilderna att döma.

Ps. kolla in texten på väggen. Be nice or leave. Helt rätt!


Bilder via Lotta Agaton.


Det ser mörkt ut...

... i senaste numret av danska RUM. Dova färger, dunkla rum, monokromt och mönsterlöst, så samanfattar vi faktiskt en av år 2012s stora trender i nya numret, nr 1 2012, av Plaza Interiör som finns i butik nu. Tills du har hunnit iväg och köpt tPlaza, njut och inspireras av danskarna. Redan imorrn kommer också ett nytt nummer av RUM ut.Söndagstips

Nu finns Daniel Franzens fina träflaskor i svart också. Julklapp, ja tack!
Ränder och rutor...

...och en målad matta på ett gammalt trägolv. Lördagsgodis.


Bilder via Lotta Agaton, foto Chris Court.

Bloggtips

Släng ett öga på min duktiga vän Pernilla Janssons blogg på Plaza Interiörs hemsida. Hon är utan tvekan en av de mest kreativa jag känner, inspirationsflöde non stop.Det superfina bildkollaget sitter på väggen hemma hos Pernilla. Bilder utan ram är inte så tokigt va?

Snälla tomten...Family Chairs av Lina Nordqvist, från Designhouse Stockholm fanns med på min önskelista förra året också. Jag ger mej inte men inser att mina drömstolar nog kommer finnas på listan ett bra tag till...Marc Eden Shooley lamp finns bland annat på NK Inredning och skulle passa fruktansvärt bra i mitt vardagsrum. Finaste kalendern från Urban Living. Kudde från Ferm Living och bruna glasflaskor från Granit. Please?!

Oinramat

Jag har snöat in totalt på kollage i alla dess former. Helst med bilder utan ramar, foton, urklipp, prints... Allt som är vackert. Vardagsrummet har precis fått dig en omgång av foton fastsatta med knappnålar runt hela dörröppningen och nästa mission blir arbetshörnan. Där vill jag omge mej av allt som inspirerar, jag behöver en stor anslagstavla av någon form. En väldigt stor.


Bilder via Pinterest.