Finaste adventsljusstaken...


... i år måste vara Ferm Livings Candelholder String.
Paperwork

Trendmaterialt nummer ett just nu är papper i alla dess former. En fantastisk sammanfattning av just papper av Per Wennberg för Sköna hem.


Bottles Rainbow

Smart stol

En stol får ofta flera funktioner i ett hem och allt som oftast syns den inte under högar av kläder. Jag är kär i Mooois stol Extension Chair som kombinerar stol med klädhängare, väskhängare och kort/pappershållare. En stol som tar hänsyn till hur en stol används helt enkelt. Smart. Själv har jag använt stolen i en plåtning jag gjorde för Plaza Interiör i veckan. Håll utkik i nummer 1 2012.Extension Chair, design Sjoerd Vroonland. Bild från Moooi.

Colour Me Three - här är vi!Linda Åhman jobbar som inredningsstylist. Hon fördelar största delen av tiden mellan redaktionella jobb och reklamuppdrag. Tiden som blir över tar hon sig gärna an privata inredningsuppdrag eller hänger på Tessan på scenografijobb.

 

lindacarolina.ahman@gmail.com

www.lindaahman.se
Anna Malmgren jobbar som inredare och stylist på tidningen Plaza Interiör hälften av sin tid och den andra hälften inreder hon rum på Ikea. Enligt henne själv den perfekta kombinationen.

 

malmgrenanna@gmail.comTherese Ekblom jobbar största delen av sin tid som scenograf och rekvisitör inom tv och reklam. Hennes andra passion och yrkestitel är fotograf och oftast fotar hon bröllopspar och kombinerar det med styling och dekor.

 

therese@ekbloma.se

www.ekbloma.seMy first laptop


Design Bea Seggering/Donkey Creative Lab


Announcement!

 

Okej, som ni vet snurrar det mest hela tiden en massa olika saker i huvudet på oss i Colour Me Three. Nu har det snurrat värre än någonsin och vi gjorde för ett tag sedan ett inlägg (som vi nu har tagit bort) om att vi tänkte avsluta bloggen på den här portalen och bara fortsätta med vår blogg på Sköna Hems hemsida. Så blev det inte. För det första har vi överhuvudtaget inte bloggat, brist på tid, enegrig eller inspiration? Vad vet vi. Nu är vi i alla fall på g igen och längtar efter att ta med er in i vår inredningsvärld. För det andra så är det bara här, på colourmethree.blogg.se, ni kommer att få inspirationen från och med nu. Ny layout har vi också så glöm för sjutton inte att uppdatera eran webbläsare.

 

Over and out!