Typiskt Typografiskt

Arne Jacobsen har tecknat den här otroligt fina typgrafin som ursprungligen skapades till Århus Rådhuse 1937. En K-mugg till kaffet, P-mugg till pennorna eller kanske bara en för att den är så fin.

149 kr st från FamilyRoom.

Jumping Freaks!

Förra veckan ägde ju årets första Formex rum. Jag och Anna spanade runt men blev i överlag.. lite besvikna. MEN! Frukta inte bloggläsare, några godingar lyckades vi hitta.
En av mina favoriter var de superfina spratteldockorna av Linn Mork. Lite corny - väldigt fina.
Bild från Jumping Freaks.
Härlig fredag!

Konst, Cm3 och balla saker

Imorse tänkte jag att eftersom vi i Colour Me Three ser inspiration i ALLT som är värt att inspiras av (och framför allt eftersom vi är en så ball och modern blogg) så kommer dagens inlägg i form av en video. Tyvärr var mina kunskaper i video inte riktigt lika high tech som mina förväntningar. Så det blir bara en länk.

En fantastisk konstnär som använder tejp. Det är grejer det hörrni. Klicka HÄR.

Mera Ferm

Jag får ju inte nog. Som den sucker jag är för pasteller går det liksom inte att inte älska Ferm Livings vårnyheter. Jag vill typ ha allt!Kär

Jag blev visst lite kär. Mina älskade träkulor i all dess enkelhet. En av många andra fina nyheter från Ferm Living.

Sneak Peaks

Gott nytt år kära bloggläsare!

Och med det nya året ser vi fram emot massor av ny inspiration och vackra saker att förgylla vardagen med. Ferm Living bjuder på en Sneak Peak av deras kommande sortiment. Jag för min del tycker det ser lovande ut för våren. Ljust, nytt och spännade!

Bilder från Ferm Living